Over ons


Wij ontwerpen, creëren en herstellen met liefde historische voortuinen.

Als u een huiseigenaar of verhuurder bent die de voortuin van uw Victoriaans, Edwardiaans of ander soortgelijk historisch pand wil vernieuwen, neem dan contact met ons op.

We zijn een one-stop-shop met de ervaring om een ​​nieuwe voortuin te creëren in de stijl die het beste bij uw eigendom past, met materialen en ontwerpen die volledig sympathiek zijn – vooral belangrijk natuurlijk als u zich in een beschermd gebied bevindt.

Als de originele leuningen en poorten van uw voortuin zijn verwijderd of beschadigd, of de originele padtegels zijn beschadigd en sommige ontbreken en de voormuur is aan het afbrokkelen, dan kunnen we deze herstellen of vervangen door vergelijkbare materialen en ontwerpen.

gallery-bg

Hoe wij werken

Wij zijn een one-stop-shop voor het upgraden van voortuinen van Victoriaanse en Edwardiaanse huizen, inclusief die in beschermde gebieden.

Naar aanleiding van uw vraag maken wij een afspraak om bij u thuis langs te komen. Bij een kennismaking bespreken we uw plannen voor de voortuin en bieden desgewenst advies en ideeën.

Een volledig gespecificeerde offerte volgt, waarin elk onderdeel van het project wordt beschreven zoals met u is overeengekomen tijdens onze ontmoeting.

Eenmaal geaccepteerd, zullen we het hele project beheren: een aanvraag voor een stedenbouwkundige vergunning (indien nodig), het regelen van skips en licenties, het inkopen van materialen en planten van de beste kwaliteit en het samenbrengen van alles met onze eigen deskundige vakmensen.

Gedurende de hele periode zullen we met u communiceren om ervoor te zorgen dat het project zich ontwikkelt zoals verwacht en dat u weet wat elke stap inhoudt.

Breng mij ook een stukje natuur

Heeft een leuk project of wilt u onze hulp? Neem dan contact op voor een afspraak