Een authentieke tuin met luxe bubbelbad en unieke planten

Het afgelopen jaar hebben vele Nederlanders veel tijd in hun huis en tuin doorgebracht als gevolg van de coronapandemie. Dit gaf dan ook aanleiding om eens goed het huis onder handen te nemen, waardoor bouwmarkten en tuincentra overspoeld raakten met mensen. Iedereen vond het namelijk hoogtijd worden om een eigen draai te geven aan het huis en de tuin, die in het oog moet springen en authentiek moet zijn. Een uniek tuinontwerp laat de tuin namelijk écht als thuis voelen en draagt bovendien bij aan jouw wooncomfort. Echter, waar moet je eigenlijk op letten bij het ontwerpen van je tuin en wat mag er zeker niet aan ontbreken? Lees snel verder om erachter te komen hoe jij een authentiek tuinontwerp realiseert.

1. Denk aan groen en verbreed je plantenkennis

Een groene leefomgeving is niet alleen heel erg gezond, maar ziet er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Bovendien kun je veel plantenkennis opdoen wanneer jij je groene vingers inzet om een uniek tuinontwerp te creëren en kun je op jouw beurt je vrienden en familie inspireren. Naast planten kun je er ook voor kiezen om een moestuin aan te leggen, waarin jij je eigen groenten en fruit kunt verbouwen. Ook voor kleine kinderen is dit een leerzame ervaring!

2. Tover de tuin om tot luxe vakantiebestemming

Zie jij het dit jaar niet zitten om een verre reis te maken? Calculeer dan zeker een opblaasbare jacuzzi in het tuinontwerp in. Opblaasbare bubbelbaden bestaan namelijk in een groot aantal soorten en maten, doordat ze van elkaar verschillen in formaat en werking. Zo biedt Opblaasbare Bubbelbaden jacuzzi’s aan voor vier tot zes personen en heb je keuze uit bubbelbaden met waterjets en jacuzzi’s met luchtstralen. Daarbij komt dat je de jacuzzi opblaasbaar zo comfortabel kan maken als je zelf wil door aanvullende accessoires en geurtjes te bestellen op de website.