Bubbelen in de tuin

Een tuin waar je lekker in kan genieten zowel tijdens de zomer als tijdens de winter. Wie wil dat nou niet? Voor een ieder heeft het woord ‘genieten’ uiteraard een totaal andere betekenis, maar een mooie aanwinst voor iedere tuin zou toch wel een opblaasbare jacuzzi zijn. Hier kun je zowel in de winter wanneer het erg koud kan zijn buiten als in de zomer heerlijk van genieten. Een jacuzzi of bubbelbad in de buitenlucht in de winter is misschien koud zou je in eerste instantie kunnen denken, maar zolang je in het goed verwarmde water blijft zitten zul je hier totaal geen last van hebben. Een overkapping zou wel handig en fijn kunnen zijn in verband met blaadjes of andere dingen die dan eventueel in het water kunnen waaien en vallen. Daarnaast zal je dan ook geen last hebben van regen mocht er op dat moment sprake van zijn.

Wat voor type past bij mij?

Er zijn uiteraard allerlei verschillende soorten en maten te koop. Het beste bubblebad opblaasbaar aanwijzen is erg moeilijk, omdat iedereen andere voorwaarden stelt en andere wensen heeft. Er kan gekozen worden uit verschillende maten waar bijvoorbeeld 4 of 6 personen in passen, maar ook de kleur, het materiaal en de accessoires die er bij horen. Daarnaast zijn sommige bubbelbaden net iets beter en meer te verwarmen dan anderen, maar dit heeft vooral te maken met het verwarmingssysteem dat wordt gebruikt. Daarnaast kan er ook gekozen worden uit ronde jacuzzi’s of jacuzzi’s met acht hoeken. Dit voelt net wat anders aan hoe u met de rug tegen de wand aan zit.

Extra bubbels

Een opblaasbaar bubbelbad hoeft niet alleen te beschikken over de standaard bubbels, maar u kunt ook krachtige jets kopen en vervolgens installeren. Deze krachtige jets geven een ontspannen gevoel en hiernaast is de motor ook nog eens erg stil. Met behulp van deze jets kunnen er andere soorten of krachtigere bubbels worden gecreëerd. U zult dus ook geen geluidsoverlast veroorzaken voor de buren en dit is ook een stuk fijner om in te zitten. Ook kan er gekozen worden uit de hoeveelheid jets, 4 of 8, die in verschillende standen gezet kunnen worden om zo een heerlijke massage te verzorgen.